Ferienhäuser Bewertungen

Nach Ihrem Aufenthalt in einem der Ferienhäuser und Ferienwohnungen, empfehlen wir Ihnen eine kleine Rezension zu schreiben und den Mietpreis, den Bereich, Preis / Qualität und den vom Hausbesitzer zur Verfügung gestellten Service zu bewerten. Dies kann leicht durch Drücken der "Haus bewerten"-Taste, die auf der Haus-Informationsseite gefunden werden kann, erfolgen. Dadurch helfen Sie dem Hausbesitzer und dem zukünftigen Mieter.

Der Hauseigentümer erhält wertvolle Informationen darüber, wie er die Mietbedingungen verbessern und einen besseren Service bieten kann und die zukünftigen Mieter erhalten nützliche Informationen, die ihnen bei der Entscheidung, welches Haus sie mieten sollten, helfen. Im Folgenden finden Sie die neu hinzugefügten Bewertungen:


Bewertet von:Chris
Urlaubsperiode:Juli 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Dejligt sommerhus i fantastiske omgivelser, med fjorden lige ude foran døren. Tilhørende stor grund man kan boltre sig på, med et skønt bålsted lige bag ved huset. Værelserne har fine størrelser med god plads til en familie + evt. overnattende. Vi oplevede ingen støj/ mangler/ gener under vores ophold, og vil uden tvivl benytte os af denne perle ud til Limfjorden en anden gang :-)


Bewertet von:Anni Sloth
Urlaubsperiode:August 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Et fint, rent, velholdt og hyggeligt lille sommerhus, med alt hvad der er nødvendigt. Har lejet mange sommerhuse igennem mange år, og er ALDRIG kommet, til et så RENT hus. En sand fornøjelse og en rigtig god start på ferien. En stor hjørnegrund, hvor man kan gå direkte fra grunden op til en fantastisk havudsigt, med bænke, og nyde et glas vin til aftensolen osv. ca. 100 meter fra huset. Utrolig imødekommende personlig kontakt og service med udlejer. Vi har følt os meget velkomne


Bewertet von:Lise Saaby
Urlaubsperiode:August 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Lille hyggeligt hus som passer fint til os. God beliggenhed hvor man er privat selvom der er tæt bebygget. Dejligt område til gåture og badning. Rengøring og service i top - der er lige det man har brug for.


Bewertet von:Chris
Urlaubsperiode:Juli 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Dejligt rummeligt sommerhus, med fantastisk natur lige ude foran døren. Vil uden tvivl leje det igen! :-)


Bewertet von:Trine Lassen
Urlaubsperiode:Juli 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:





Bewertet von:Frederik & Mette
Urlaubsperiode:Maj 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Hej Anette og Frank Vi har nydt jeres dejlige sommerhus, samt de lækre omgivelser, tusinde tak for at vi måtte låne det. De bedste hilsner Frederik og Mette P.s vi skulle hilse og sige at vandet i fjorden er koldt at bade i, men stadigvæk lækkert var det 😁


Bewertet von:Inger Heinsen
Urlaubsperiode:Marts 2022
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.


Bewertet von:Michelle
Urlaubsperiode:December 2021
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Et super skønt ophold hen over nytåret! Dejlig stille, roligt og helt ned i tempo. Til trods for lidt kulde og småregn gør området sig godt til gåture både i plantagen og nær vandet. Helt klart en anbefaling værd!


Bewertet von:Michelle
Urlaubsperiode:December 2021
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Et super skønt ophold hen over nytåret! Dejlig stille, roligt og helt ned i tempo. Til trods for lidt kulde og småregn gør området sig godt til gåture både i plantagen og nær vandet. Helt klart en anbefaling værd!


Bewertet von:Matthias - Tettnang
Urlaubsperiode:December 2021
Haus:
Preis/Qualität:
Service:
Gebiet:


Was halten Sie von der Umgebung des Ferienhauses?
Geniessen Sie die Strandläufe, das Baden, Bernstein suchen oder Sonnenbaden, die Nähe zum Strand ist einmalig.


Top 10 Ferienhäuser
(5,00)




(5,00)




(5,00)

Villa Grandissimo - Ferienhaus mit Pool (30 pers)


(5,00)

Bøgebjerglund - Faaborg


(5,00)

Øster Hurup


(5,00)

Gemütliches Ferienhaus am Nordsee.


(5,00)

Römö, gemütliche Reetdachhaus für 8 Personen -


(5,00)

Anneks nahe am Strand im Odsherred


(4,92)

Gemütliches Ferienhaus nur 30 km von Flensburg


(4,90)

PANORAMABLICK DER EXTRAKLASSE ! Perfekte Lage


(4,87)

Neu renoviertes Ferienhaus von Saltum Strand


(4,83)

Bisnap strand, Hals,


(4,81)

6 Personen Ferienhaus in Trend.


(4,75)

Luxus-Ferienhaus für 8 Personen zu vermieten in Ma


(4,75)

Schönes ferienhaus


(4,62)

Sommerhaus, einmalige Aussicht ueber die Foerde.


(4,57)

Ferienhaus Strandbo - neben Wald und Strand


(4,50)

Ferienhaus direkt am kinderfreundlicher Sandstrand


(4,50)

Sommerhaus Ristinge Langeland


(4,41)

Trend limefjorden


(3,75)

Schönes Ferienhaus in Mommark (Als) zu vermieten


(3,50)

Poolhaus Skødshoved